Δωρεάν Αξιολόγηση Ακοής

 Η μείωση της αίσθησης της ακοής αποτελεί συχνό φαινόμενο, που παρατηρείται σε πολλούς ανθρώπους και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση, γεγονός που δεν θα πρέπει να δημιουργεί απογοήτευση ή ένταση στην ζωή σας. Η καλύτερη ακοή σας ξεκινάει με ένα πολύ απλό βήμα: ένα τεστ ακοής στο αξιόπιστο δίκτυο ακοής της AURAL CARE. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες φροντίδας της ακοής σας στην AURAL CARE κατά τη διάρκεια της δωρεάν αξιολόγησης της ακοής σας, θα συνεργαστούν μαζί σας για να προσδιορίσουν τις ατομικές σας ανάγκες με την πιο εξελιγμένη διαγνωστική τεχνολογία πριν σας προτείνουν μια εξατομικευμένη λύση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά μόνο να κερδίσετε χιλιάδες υπέροχους ήχους.

Τι να περιμένω στην αξιολόγηση ακοής

Η αξιολόγηση ακοής είναι μια εύκολη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία, αλλά σίγουρα θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της ακοής σας. Δείτε τι να περιμένετε στην δωρεάν αξιολόγηση της ακοής σας:

  1. Πλήρες ιστορικό υγείας της ακοής
    Ένας εξειδικευμένος φροντιστής της ακοής σας θα συζητήσει μαζί σας και θα σας ρωτήσει για το ιστορικό υγείας της ακοής σας, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών ή συμπτωμάτων που έχετε παρατηρήσει στην ακοή σας, τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε ή τυχόν προηγούμενες εμπειρίες με ακουστικά βαρηκοΐας και θα συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα.
  2. Ακοολογικός έλεγχος (Ωτοσκόπηση)
    Ο επαγγελματίας φροντίδας της ακοής σας θα κοιτάξει στο κανάλι και στο τύμπανο του αυτιού σας χρησιμοποιώντας ένα ωτοσκόπιο. Αυτό γίνεται για τον έλεγχο συνηθισμένων προβλημάτων, όπως υπερβολική συσσώρευση κεριού, ζημιά στο τύμπανο ή άλλες καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκολεύουν να ακούσετε καθαρά. Η διαδικασία δεν έχει καμία επεμβατική τεχνική.
  3. Αξιολόγηση ακοής (Ακοόγραμμα)
    Το τεστ που θα γίνει είναι ένα τεστ ακοής καθαρού τόνου. Αυτή η δοκιμή διεξάγεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, σε έναν ηχομονωμένο θάλαμο. Είναι μια αξιολόγηση που καθορίζει το όριο της ακοής σας, δηλαδή τον βαθμό απώλειας της ακοής σας.
  4. Δοκιμή διάκρισης λόγου
    Ένα άλλο τεστ είναι αυτό της δοκιμής διάκρισης λόγου, όπου ο επαγγελματίας φροντιστής της ακοής σας δοκιμάζει την ικανότητά σας να ακούτε και να κατανοείτε την ομιλία τόσο σε ήσυχα όσο και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Αυτό καθορίζει το επίπεδο στο οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την ομιλία. Αυτές οι δοκιμές βοηθούν επίσης στην απομόνωση οποιωνδήποτε ήχων ομιλίας που είναι δύσκολο να κατανοήσετε καθαρά.

Έλεγχος και συζήτηση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης της ακοής σας

Στο πλαίσιο της επαγγελματικής υγειονομικής φροντίδας της ακοής σας, ένας ειδικός ακοοπροθετιστής θα σας ενημερώσει και θα σας καθοδηγήσει με βάση το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της ακοής σας, εξηγώντας σας τί σημαίνει και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα στο ταξίδι για καλύτερη ακοή.

Εάν η αξιολόγηση ακοής σας εντοπίσει μια απώλεια ακοής, μπορούμε να βρούμε τη λύση στο αξιόπιστο δίκτυο ακοής AURAL CARE δοκιμάζοντας κάποια ακουστικά βαρηκοΐας άμεσα, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τη ίδια στιγμή τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα ακουστικό βαρηκοΐας για εσάς.

Θα σας εξηγήσουμε προσεκτικά και θα σας δείξουμε τα συγκεκριμένα μοντέλα της IntertonGN και της Audifon, των μεγαλύτερων παρόχων ακουστικών βαρηκοΐας στην Γερμανία και στην Δανία, που μπορούν να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας και στο επίπεδο της απώλειας ακοής σας. Στη συνέχεια, μπορούμε ακόμη να ξεκινήσουμε τη διαδικασία προσαρμογής μιας πιο εξειδικευμένης λύσης ακοής για τα νέα σας ακουστικά βαρηκοΐας, αντιμετωπίζοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε καλύτερα κάθε μέρα.

Συμληρώστε την παρακάτω Call Back form για να κλείσουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ ακοής.

Τηλεφωνική επικοινωνία 10:00 - 18:00

 Τα κέντρα ακοής Aural Care στην Αθήνα (Κηφισιά, Νέο Ψυχικό) και στο Μεσολόγγι, που ιδρύθηκαν από τον Ντίνο Παπαθεοδώρου το 2000, κατέχουν πλέον ηγετική θέση στον κλάδο των συσκευών ακοής, διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας και αφοσίωσης και προσφέρουν τις πιο διακριτικές, καινοτόμες και τεχνολογικά κορυφαίες λύσεις ακοής. 

Καταστήματα

Αθήνα (Κεντρικό): Λ.Μεσογείων 175

2106770721

 

Λ.Κηφισίας 228 - Κηφισιά

2108085505


 
 








 

Χαριλάου Τρικούπη 23 - Μεσολλόγι

2631026868

 

Βρείτε μας στα Social Media

Δωρεάν Test Ακοής
Δωρεάν Test Ακοής