Η Εταιρεία

Eπίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος της Interton GN Δανίας και Audifon Γερμανίας

Image

Τα κέντρα ακοής Aural Care στην Αθήνα (Κηφισιά, Νέο Ψυχικό) και στο Μεσολόγγι, που ιδρύθηκαν από τον Ντίνο Παπαθεοδώρου το 2000, κατέχουν πλέον ηγετική θέση στον κλάδο των συσκευών ακοής, διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας και αφοσίωσης και προσφέρουν τις πιο διακριτικές, καινοτόμες και τεχνολογικά κορυφαίες λύσεις ακοής. Η δέσμευσή μας για βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πελατών μας καθώς επίσης και η συνεχής μετέπειτα φροντίδα και παρουσία μας σε κάθε τους βήμα καθιστούν την Aural Care έναν αξιόπιστο ηγέτη στον κλάδο της.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος της Interton GN Δανίας και Audifon Γερμανίας, που εξειδικεύονται στην ψηφιακή, διεθνώς αναγνωρισμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας, προσφέρουμε λύση σε κάθε πρόβλημα ακοής, με δέσμευση εγγύησης και δωρεάν μετέπειτα φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων ελέγχων, προσαρμογών, επισκευών και ετήσιων δοκιμών ακοής.

Οι ειδικοί ακοολόγοι και ακοοπροθετιστές μας, οι εξειδικευμένοι και τεχνολογικά καταρτισμένοι εργαστηριακοί συνεργάτες και τεχνικοί μας, παρέχουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εσωτερικής πιστοποίησης εκτός από τις απαιτούμενες εταιρικές πιστοποιήσεις και διακρίσεις της Aural Care και ένα υψηλό επίπεδο φροντίδας, εξυπηρέτησης και σεβασμού στους πελάτες μας.

Με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής του βαρήκοου και των οικείων του, στο προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριό μας δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις ακοής για κάθε πρόβλημα.

Όλα τα ακουστικά μας προσφέρουν

Καλή ακοή σε ήσυχο περιβάλλον
Καλή ακοή σε ήσυχο περιβάλλον.


Ξεκάθαρη ακοή και επικοινωνία στον χώρο εργασίας
Ξεκάθαρη ακοή και επικοινωνία στον χώρο εργασίας.


Πολύ καλή επικοινωνία χωρίς ενοχλήσεις σε εξωτερικούς χώρους
Πολύ καλή επικοινωνία χωρίς ενοχλήσεις σε εξωτερικούς χώρους.


Κατανόηση της ομιλίας σε χώρους με πολύ κόσμο
Κατανόηση της ομιλίας σε χώρους με πολύ κόσμο.


Άνετη & καθαρή ακοή σε τηλεόραση, θέατρο, μουσική
Άνετη & καθαρή ακοή σε τηλεόραση, θέατρο, μουσική.


Αυτόματη προσαρμογή σε διαφορετικά περιβάλλοντα
Αυτόματη προσαρμογή σε διαφορετικά περιβάλλοντα.


Άριστη επικοινωνία στο τηλέφωνο
Άριστη επικοινωνία στο τηλέφωνο.


Ασύρματη επικοινωνία με τηλεοράσεις & κινητά τηλέφωνα
Ασύρματη επικοινωνία με τηλεοράσεις & κινητά τηλέφωνα.


Άνετη ακοή κατά την οδήγηση
Άνετη ακοή κατά την οδήγηση.


Image

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι Ελλάδος των εταιρειών

Image
Image

Καταστήματα

Κέντρα εξηπηρέτησης AURAL CARE

Image

Αθήνα - Λεωφ. Μεσογείων 175, ΤΚ 115 25

Image

Κηφισιά Λεωφόρος Κηφισίας 228, ΤΚ 145 62

Image

Μεσολόγγι Χαρ. Τρικούπη 23, ΤΚ 302 00

Οι Πιστοποιήσεις μας

Η AURAL CARE ανέπτυξε και εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015, βάσει των διαδικασιών της DQS GmbH, για εφαρμογή στο πεδίο της Διακίνησης Ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η AURAL CARE διαθέτει εργαστήριο με πιστοποίηση από τον ΕΟΦ και ISO 13485:2012. Πραγματοποιεί ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Χρησιμοποιεί μόνο γνήσια ανταλλακτικά, ενώ παρέχει SERVICE σε ακουστικά βαρηκοΐας όλων των κατασκευαστών.

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία στους πελάτες της, προϊόντα και υπηρεσίες με ποιότητα που ικανοποιεί τις συμφωνημένες προδιαγραφές.

Δωρεάν Test Ακοής
Δωρεάν Test Ακοής