Ο ΕΟΠΥΥ επιδοτεί την αγορά ακουστικού βαρηκοΐας απο 450€ έως 900€. Η επιδότηση μπορεί να ισχύσει ακόμα και για δύο ακουστικά βαρηκοΐας εφόσον η βαρηκοΐα είναι μεγαλύτερη ενός συγκεκριμένου ορίου.

Οποίος είναι ασφαλισμένος σε οποιοδήποτε ταμείο έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ακουστικά βαρηκοΐας με επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, την οποία μπορεί εύκολα να κάνει ο καθένας. Ας δούμε βήμα βήμα τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

  1. Απευθυνθείτε σε νοσοκομείο, στο ΙΚΑ ή σε ιδιώτη ΩΡΛ, ώστε να κάνετε ακοόγραμμα και να πάρετε γνωμάτευση για την απώλεια ακοής σας και την ανάγκη να προμηθευτείτε ακουστικά βαρηκοΐας.
  2. Επισκεφθείτε τον ακοοπροθετιστή, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα ακουστικά βαρηκοΐας για εσάς. Με βάση το ακοόγραμμα και τις ανάγκες σας, ένας έμπειρος ακοοπροθετιστής θα σας δώσει να δοκιμάστε διάφορα βοηθήματα ακοής, μέχρι να βρείτε αυτό που σας βολεύει και ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής σας.
  3. Αν ο πάροχος είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, τότε θα πληρώσετε το ποσό της συμμετοχής σας συν το ποσό που πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ το οποίο ανέρχεται στο 450€
  4. Η επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ δίνεται κάθε 4 χρόνια.

H Aural Care είναι πάντα δίπλα σας.

 Μπορούμε να αναλάβουμε την διεκπεραίωση των δικαιολογητικών σας κάνοντας σας την διαδικασία ακόμα ποιο εύκολη

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα.

Τηλεφωνική επικοινωνία 10:00 - 18:00