Skip links

Στην AURAL CARE θα βρείτε μόνο τα νέας γενιάς και τεχνολογίας ακουστικά βοηθήματα της INTERTONGN Δανίας. H INTERTONGN ιδρύθηκε το 1962 στην Γερμανία και σήμερα ανήκει στον όμιλο GN. O όμιλος GN είναι αφοσιωμένος στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσα από τις έξυπνες λύσεις ακοής που σας παρέχουν.

Η INTERTONGN διαθέτει βαθιά γνώση της ακοής και του ανθρώπινου αυτιού και ως εκ τούτου είναι η μοναδική εταιρία στον κόσμο που παρέχει ιατρική, επαγγελματική, αλλά και για καταναλωτές, τεχνολογία. Παρέχει λύσεις με εξαιρετικό, κρυστάλλινο ήχο, διακριτική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Βρείτε ποιο ακουστικό είναι το κατάλληλο για εσάς και για τον τρόπο ζωής σας

Αυτοί είναι οι βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοΐας για να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς και το οποίο θα ανταποκρίνεται στα θέλω σας και στον τρόπο ζωής σας.
Receiver in the ear (RIE)

Αυτός ο τύπος είναι κατάλληλος για ήπια και μεσαίου βαθμού βαρηκοΐα.

Οι ήχοι ανιχνεύονται και συλλέγονται από το ακουστικό που βρίσκεται πίσω από το αυτί. Το μεγάφωνο στέλνει τον ήχο στο ακουστικό κανάλι και μεταδίδει τους ενισχυμένους ήχους απευθείας στο αυτί. Το αποτέλεσμα είναι η εξαιρετική ποιότητα ήχου, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για ένα διακριτικό, σύγχρονο look με εξαιρετική απόδοση.

Επαναφορτιζόμενο RIE

Το επαναφορτιζόμενο ακουστικό RIE της Interton GN εμπεριέχει μια μπαταρία λιθίου η οποία διαρκεί έως 30 ώρες με μια μόνο φόρτιση 3 ωρών.

Ο επιτραπέζιος φορτιστής είναι μικρός σε μέγεθος και συνδέεται στην πρίζα ή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η φόρτιση πραγματοποιείται ανέπαφα δίχως να υπάρχουν μεταλλικές επαφές οι οποίες οξειδώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Behind the ear (BTE)
Είναι ισχυρά ακουστικά βαρηκοΐας για σοβαρές απώλειες ακοής, με πολλές δυνατότητες. Δεν υπάρχει μεγάφωνο μέσα στο ακουστικό κανάλι, ενώ το φοράτε άνετα πίσω από το αυτί σας.

Ενδοκαναλικά Ακουστικά βαρηκοϊας

Τα ενδοκαναλικά ακουστικά είναι άνετα στην εφαρμογή και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και χρωμάτων. Είναι εξατομικευμένα για τον κάθε χρήστη και είναι εύκολα στην εφαρμογή και στην αφαίρεσή τους.

CIC (Completely-in-Canal) – Όταν η διακριτικότητα μετράει για εσάς! Αυτός ο τύπος του ακουστικού βαρηκοΐας υποστηρίζει την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ των δύο ακουστικών σας και πραγματοποιεί audio streaming σε IOS σε επιλεγμένες συσκευές Android.

ITC (In-the-Canal) – Μεταφέρετε ήχο απευθείας από το κινητό σας: Το ITC ακουστικό βαρηκοΐας της Interton GN είναι Made for Apple. Συνδέεται με το κινητό σας τηλέφωνο και ακούτε ασύρματα τις τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική ή ακόμα και την καθοδήγηση με χρήση GPS.
ITE (In-the-Ear) – Περισσότερη δύναμη όταν την χρειάζεστε: Αν το ζητούμενο είναι ένα ακουστικό βαρηκοΐας το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία, αυτό το δυνατό μικρό ITE είναι για εσάς. Διαθέτει ασύρματη επικοινωνία μεταξύ των δύο ακουστικών σας και είναι Made for Apple.

Συνδέσου, άκουσε μουσική, κάλεσε

Αν το να παίρνεις περισσότερα από την ζωή, σημαίνει το να συνδέεσαι περισσότερο με τα πράγματα που αγαπάς, τότε πιστεύουμε ότι θα αγαπήσεις το Interton Move.

Κι αυτό διότι το Interton Move έχει την δυνατότητα να μεταφέρει την αγαπημένη σου μουσική ή εκπομπές, ακόμα και τις τηλεφωνικές σου κλήσεις στα αυτιά σου, ασύρματα με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου από το Apple κινητό σου ή από επιλεγμένες Android συσκευές.

Με το Interton Sound app έχεις τον έλεγχο στα δάχτυλα σου, αλλάζοντας διακριτικά τις ρυθμίσεις όπου κι αν βρίσκεσαι ούτως ώστε να έχεις την καλύτερη ποιότητα ήχου σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας !

Υπάρχει ένας τύπος ακουστικών βαρηκοΐας και για εσάς!

Εάν αναβάλλετε την αγορά των ακουστικών σας επειδή πιστεύετε ότι είναι άκομψα, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Τα ακουστικά βαρηκοΐας σήμερα που κατασκευάζονται από την IntertonGN Δανίας, της οποίας η AURAL CARE είναι επίσης αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα, είναι τα πιο κομψά, τα πιο διακριτικά και τα πιο εξελιγμένα ακουστικά βοηθήματα που υπήρξαν ποτέ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.